Annons Annons
Annons Annons

Anna Josefsson ny vd på Södertörns Fjärrvärme

Anna Josefsson har rekryterats som ny vd på Södertörns Fjärrvärme AB. Anna kommer närmast från Norrtälje Energi där hon varit vd sedan 2010, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Tidigare har hon varit vice vd på IKEA GreenTech och projektledare på Sweco Energuide. Anna för med sig djup och bred erfarenhet från energibranschen in i Södertörns Fjärrvärme.

– Vi är väldigt nöjda med den här rekryteringen, då vi ser att Anna tillför precis det vi är ute efter. En vd som kan utveckla vår verksamhet på dagens mer och mer konkurrensutsatta marknad, så att vi kan fortsätta att vara det starka bolag som vi är, säger Lotta Arnesson, styrelseordförande.

Många kandidater

Rekryteringsprocessen har pågått hela hösten. Intresset för tjänsten har varit väldigt stort och det har funnits många mycket kompetenta kandidater.

Anna Josefsson ny vd på Södertörns Fjärrvärme

Anna Josefsson själv känner sig glad och stolt över att få anta denna nya utmaning.

– Det känns spännande att få möjlighet att vidareutveckla Södertörns Fjärrvärme då jag anser fjärrvärme är det absolut bästa värmeförsörjningsalternativet. Det ska bli intressant att fokusera på utveckling av denna produkt i hård konkurrens med andra alternativ. Att göra det i ett expansivt område som Södertörn blir både inspirerande och utmanande. Södertörns Fjärrvärme är ett välskött bolag, vilket gör att jag känner mig trygg i att anta dessa nya utmaningar, säger Anna.

Vi använder oss av cookies. Läs mer