Annons Annons
Annons Annons

Vad betyder ett varmt hem för dig? – Fånga ögonblicket med en modern fjärrvärmebild och var med i vår fototävling #alltidhetast

Fjärrvärme är fantastiskt och nu vill vi visuellt veta vad den betyder för dig! Skippa produktionsbilder och låt dig inspireras – vad betyder ett varmt hus för dig? Hur känns ett varmt hem som värms upp med miljövänlig fjärrvärme? Fånga ögonblicket och var med i Svebios fototävling. Du har chansen att vinna en iPad och få ditt foto publicerat i tidningen Bioenergi!

fjärrvärme

Hur känns ett varmt hem som värms upp med miljövänlig fjärrvärme? Fånga ögonblicket och var med i Svebios fototävling.

Vinn en iPad och få ditt foto
publicerat i tidningen Bioenergi!

Detta gäller:

 • Juryn, som består av representanter från Svebios medlemsföretag; Fredric Lönnfjord, Arvika Fjärrvärme, Maria Dalmans Norgren, Borlänge Energi, Linnea Englund, Tekniska verken i Linköping, Tobias Hedenström, Karlstad Energi, tidningen Bioenergi samt Karolina Norbeck och Malin Fredriksson, Svebio, utser vinnaren. Beslutet kan ej överklagas.
 • En vinnare får sin bild publicerad i Bioenergi. Chansen finns att du hamnar på omslaget!
  Du kommer även att bli intervjuad av Bioenergis chefredaktör Anders Haaker. Det vinnande bidraget kommer självklart även att publiceras och presenteras digitalt i våra kanaler och användas i Svebios kommunikation.
 • Ytterligare fem deltagare får sina bilder publicerade digitalt i våra kanaler. Även dessa bilder kommer att användas i i Svebios kommunikation.
 • Tävlingen avslutas den 13 november. Vinnaren utses och kontaktas senast den 19 november.

Jag vill delta, hur gör jag?

 1. Maila in din bästa fjärrvärmebild till karolina.norbeck@svebio.se
 2. Bilden skall vara i högupplöst jpg-format.
 3. Ange ditt namn och eventuellt företag i mailet.
 4. Du får skicka max fem bilder. Ju fler bilder du skickar in, desto större chans att du vinner!
 5. Genom att delta i tävlingen godkänner du våra allmänna regler och tävlingsvillkor. Se nedan.
 6. Vid frågor, maila malin.fredriksson@svebio.se

Lycka till!


Allmänna regler och tävlingsvillkor

 1. Tävlingen organiseras av Svebio, Svenska Bioenergiföreningen.
 2. Tävlingen är öppen för alla men anställda på Svebio, tidningen Bioenergi eller Bioenergy International får ej delta. Medlemmar i juryn får heller inte medverka.
 3. Vi förbehåller oss rätten att ta bort och anmäla bidrag som bedöms vara olagliga eller på annat sätt vara stötande och bryter mot vår policy.
 4. Genom att du delar ditt tävlingsbidrag överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Svebio. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Svebio (inkl. Bioenergi och Bioenergy International) får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Svebios normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed. Här ingår att Svebio (inkl. Bioenergi och Bioenergy International) får använda denna bild på hemsidor och andra medier/sociala kanaler i informations – och reklamsyfte.
 5. Vinnaren utses av en jury. Juryns beslut kan inte överklagas.
 6. Vinnaren annonseras på Svebios och webb och i Svebios övriga kanaler.
 7. Vinnaren behöver kontakta Svebio inom 14 dagar efter utannonsering av vinnaren. Vinnaren behöver bifoga adress, kontaktuppgifter samt telefonnummer.
  Obs! Om vinnaren inte kontaktar Svebio enligt den utsatta tiden är juryn fria att utse en annan vinnare i tävlingen. Priset skickas inom 30 dagar efter det att Svebio erhållit vinnarens adressuppgifter.
 8. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person.
 9. Priset kan inte tas ut i kontanter och inte bytas till annat till ett likvärdig pris. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.
 10.  Genom att delta i tävlingen samtycker till personuppgiftsbehandlingen.

 

Vi använder oss av cookies. Läs mer