Annons Annons
Annons Annons

Marcus Norberg ekonomichef på HSP Gripen

Marcus Norberg har under februari utsetts till Ekonomichef för HSP Gripen i Hudiksvall.

– Marcus Norberg är sedan oktober 2019 redovisnings- & lönesansvarig vid företaget och har kommit in i verksamheten på ett mycket bra sätt varför vi väljer att utöka rollen inom ekonomiområdet, säger Tomas Jonsson, vd.

Rollen som ekonomichef ingår i företagets Ledningsgrupp och kommer även att avlasta vd med administrationen runt ledningsarbetet.

HSP Gripen är inne i ett expansivt skede med investeringar vid anläggningen i Hudiksvall och nya marknadssatsningar som en direkt följd. I skrivande stund har investeringar om drygt 20 miljoner kronor, av de beslutade 25 miljoner kronor för perioden 20-21, genomförts.

Magnus Norberg ekonomichef på HSP Gripen

Marcus Norberg ekonomichef på HSP Gripen

– Vi vässar kontinuerligt organisationen för att flytta fram våra positioner och där kommer Marcus med sin bakgrund och erfarenhet bli en viktig del i vårt lagbygge, fortsätter Jonsson. Marcus är revisor i grunden och var senast Ekonomi- & Finanschef vid SKR i Stockholm.

– Det är inspirerande att vara del av ett företag med stark framtidstro och konkurrenskraftiga produkter. Jag ser fram emot det fortsatta arbetet med lednings- och styrningsfrågor till stöd för Gripens fortsatta expansion, säger Marcus.

Vi använder oss av cookies. Läs mer