Alla ämnen
Karriär

200 sommarjobbare söks till Södra

Är du över 18 år och vill jobba med något som bidrar till en hållbar framtid? I år finns 200 jobb att söka hos Södra inför sommaren 2021.

Employer branding 2020 På bilden ser vi chaufför Jennifer Lönnqvist, skogsinspektor Filip Jägervall, konstruktör Linda Forsberg Poon, UH-tekniker John Andersson, projektkoordinator Lina Söderberg och sågverksoperatör Jagoda Barisic

Sommarjobben finns på massabruk, sågverk och i skogen. De utgår från Södras verksamhet i södra Sverige och ligger på orter som exempelvis Värö, Mönsterås och Mörrum. Dessa orter är även de som erbjuder flest platser med ungefär 50 sommarjobb var.

Jobben har börjat annonseras ut på Södras hemsida och fler kommer läggas ut inom kort

– Sommarjobbarna är en ovärderlig resurs för oss på många sätt. Inte minst i år. Nya kompetenser och personligheter utvecklar hela verksamheten. Oavsett om man är intresserad av att arbeta i skogen eller i vår högteknologiska industri, finns många spännande jobb. Vi ser fram emot att välkomna alla när säsongen kommer, säger Christer Thörn, HR-direktör i Södra.

Jobbmöjligheter över flera områden

Arbetsuppgifterna sträcker sig också över en rad olika områden. Exempelvis finns platser för arbete inom produktion, underhåll, logistik och utveckling. Men även för verksamhet inom miljö, skog och energi.

Sommarjobben är utmärkt tillfälle för oss att hitta framtida medarbetare – och för framtida medarbetare att lära känna oss. Den växande skogen och våra hållbara produkter har en nyckelroll i bioekonomin. Nu vill vi hitta och utveckla fler som jobbar för en hållbar framtid, säger Christer Thörn.

Södra följer noga händelseutvecklingen kring covid-19 och Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer kopplade till pandemin. Mer information om sommarjobben, sista ansökningsdag och kontaktpersoner finns att läsa på Södras webb.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christer Thörn, HR-direktör i Södra
Telefon: 0470-855 33 E-post: christer.thorn@sodra.com

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy