Alla ämnen
Karriär

E.ON i Norden rekryterar ny varumärkeschef

E.ON i Norden rekryterar ny varumärkeschef
Cecilia Böhm är civilekonom i grunden och har över 20 års erfarenhet som senior ledare inom internationellt verksamma företag. Foto: Jörgen Lindström

Cecilia Böhm blir ny Director Brand, Corporate Communications & Political Affairs på E.ON i Norden.

Hon tillträder sin nya tjänst 1 april och kommer närmast från rollen som Vice President, Head of Group Marketing & Communications på Nord-Lock Group.

Innan Nord-Lock Group arbetade hon som Global Marketing Director på ASSA ABLOY Entrance Systems AB, och dessförinnan som Global Segment Marketing Manager på Axis Communications AB. Hon har även varit styrelseledamot i Orbit One AB.

– Jag ser fram emot jobbet. Energibranschen är otroligt spännande och energifrågorna är verkligen på allas agenda just nu, säger Cecilia Böhm.

Stor kompetens inom kundkommunikation

– Cecilia Böhms breda erfarenhet blir en viktig faktor i vårt arbete för att möjliggöra energiomställningen och en hållbar tillväxt, säger Johan Mörnstam.

– Jag vill hälsa Cecilia varmt välkommen till E.ON. Cecilia har gedigen kunskap inom kommunikation och marknadsföring samt stor kompetens av kundkommunikation och att driva tillväxt och förändring i komplexa organisationer. Med sin breda erfarenhet blir hon en viktig kraft i E.ONs arbete för att möjliggöra energiomställningen och en hållbar tillväxt, säger Johan Mörnstam, vd för E.ON Sverige och koncernchef för E.ON i Norden.

– Energibranschen är otroligt spännande och energifrågorna är verkligen på allas agendor just nu. Jag ser fram emot att sätta mig djupare in i branschen, lära känna E.ONs verksamhet och fortsätta utveckla företagets varumärke och kommunikation, säger Cecilia Böhm.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy