Alla ämnen
Okategoriserat

Mediaplan 2021 för Nordens största bioenergitidning!

Låt ditt varumärke blomstra i rätt sammanhang både digitalt och i tryck. Våra läsare är kvalificerade beslutsfattare, tunga inköpare, politiker med inflytande och opinionsbildare som påverkar. Nå fram till våra läsare genom att utnyttja våra format i någon eller flera av våra kanaler: papperstidningen inkl. e-tidningen, webbplatsen, nyhetsbrevet, kartor med inköpare samt leverantörsöversikter.

Bioenergi är en unik mediaplattform genom att vi är 100 procent fokuserade på bioenergi. I våra kanaler når du relevanta personer i din målgrupp.

Vi lyfter

Vi sticker inte under stol med att vi är varma förespråkare av bioenergi som hållbar energilösning för industrier, inom värme- och elproduktion och för hållbara transporter. Vi lyfter fram möjligheter och exempel på bioenergilösningar som är ekonomiska, effektiva och klimatsmarta.

Seriöst

Vi arbetar också för att peka på och få bort regler och politiska hinder som ligger i vägen för hållbar bioenergi. Vi tar fram egna analyser och sammanställningar som vi presenterar i artiklar, översikter, listor och kartor. Välj att synas i ett seriöst sammanhang och lyft bioenergiaffärerna till en högre nivå!

Våra erbjudanden

Läs om alla våra erbjudanden i mediaplanen för 2021.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy