Alla ämnen
Bränslehantering

Första spadtaget till nytt huvudkontor för OP System

Första spadtaget till nytt huvudkontor för  OP System
Första spadtaget! Fr v. Fredrik Hagwell VD OP System, Sten Persson delägare OP Gruppen,  Landskronas kommunalråd Torkild Strandberg, samt Mats Olofsson delägare OP Gruppen.

Nu har OP System tagit första spadtaget till sitt nya huvudkontor för Norden. Det blir en modern anläggning på mer än 6 000 kvadratmeter belägen i Landskrona, intill Eslövsvägen, strax öster om E20/E6.

Den nya anläggningen byggs av YLAB och kommer att inrymma huvudkontor för OP System Norden, med försäljning, serviceverkstad och reservdelslager.

I anläggningen finns väl tilltagna ytor för maskinhall, verkstad, lager och tvätthall. I lokalen blir det även en ljus och luftig utställningshall med rejäl takhöjd, samt butik och kontor. Här kommer OP System att serva och sälja maskiner, för sönderdelning och sortering av återvinningsmaterial och biobränslen, från Doppstadt, Sennebogen, RubbleMaster, Zemmler, Demarec med flera. Nybygget är en investering på 70 miljoner kronor och beräknas stå klart i januari 2023. Då kommer OP System även att behöva nyanställa, bland annat flera mekaniker till den nya verkstaden.
– Nu får vi en efterlängtad och väl anpassad anläggning som kommer blivårt Nordiska huvudkontor och ge oss perfekta möjligheter att bygga vidare på OP Systems fortsatta framgång, säger Fredrik Hagwell, VD OP System
– Det är en mångårig dröm som vi nu äntligen kan förverkliga. En vision som vuxit fram under lång tid, säger Mats Olofsson och Sten Persson, ägare OP Gruppen.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy