Alla ämnen
Karriär

Från föreläsare till kommunikationschef på IVL

Från föreläsare till kommunikationschef på IVL
Anna Holmquist, ny kommunikationschef på IVL. Foto: IVL Svenska Miljöinstitutet

IVL Svenska Miljöinstitutet rekryterar en ny kommunikationschef. Hon kommer närmast från det egna bolaget Gazzine som bland annat vunnit internationella priser för sin affärsmodell.

Den 1 juni började Anna Holmquist jobba som ny kommunikationschef på IVL. Hon har en bakgrund från journalistik och kommunikation med roller som chefredaktör för Familjeliv Media, kommunikationskonsult och vd för Strossle. Hon har också jobbat på OTW.

– Vi är jätteglada över att rekrytera Anna Holmquist till oss. Hon en bakgrund inom både marknad och kommunikation och kommer att bidra med nya perspektiv till kommunikationsarbetet på IVL, säger IVL:s vd Marie Fossum Strannegård i ett pressmeddelande.

Föreläser om kommunikation

Sedan 2019 har Anna Holmquist startat och drivit det egna bolaget Gazzine. Hon är också en flitigt anlitad föreläsare inom kommunikationsområdet.

– Jag tycker detta är jätteroligt. Jag ser fram emot att få vara med och göra skillnad på riktigt på hållbarhetsområdet i en organisation där det finns så mycket kunskap och kompetens, säger Anna Holmquist.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy