Alla ämnen
Biovärme

Hotab Biosystem tecknar kontrakt till värde av ca 18 MSEK

Saxlund Group AB, dotterbolag Hotab Biosystem AB har den 12 december 2017 tecknat kontrakt med Neova AB för leverans av två stycken transportabla panncentraler. Under november tecknades även kontrakt med Veolia Water Technologies AB för leverans av två stycken silos. Totalt kontraktsvärdet är ca 18 MSEK för dessa tre order.

-Det är en leverans av kompletta energicentraler till Neovas anläggningar i Gimo och Åstorp. Leveransen kommer att ske under våren och det är återigen våra populära transportabla anläggningar som kommer att tillverkas i vår verkstad i Kristianstad som ska levereras. Dessa anläggningar är väldigt lika den som vi under hösten har levererat till Almo Hardwood AB i Österbymo. Neova är en mycket viktig kund till oss och vi för i dagsläget diskussioner om fler liknande anläggningar, säger Stefan Wallerman, VD Saxlund Group AB.

Saxlund Group AB, kommer via dotterbolaget Hotab, under samma period leverera två stycken slamsilos till Veolia Water Technologies AB i Laholm. Det är samma sorts teknologi som har levererats till BIOFOS A/S vattenreningsverk i Lynetten i Köpenhamn, dock har dessa silos mindre lagringskapacitet.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy