Alla ämnen
Skogsbränsle

Jenny Spets Wojarski ny kommunikationsdirektör på Skogsindustrierna

Skogsindustrierna har värvat Jenny Spets Wojarski som ny kommunikationsdirektör. Jenny har en gedigen bakgrund inom Public Affairs, PR och kommunikation. Hon har även varit ledamot i styrelsen för skogsägarföreningen Norrskog.

De senaste två åren har Jenny Spets Wojarski varit strategisk rådgivare och konsult inom PR och Public Affairs i eget företag samtidigt som hon varit Senior Advisor på Nordic Public Affairs. Dessförinnan har Jenny varit PR- och kommunikationschef på företag som Microsoft, Nissan Nordic och Svensk Kassaservice. Hon har också under många år haft olika förtroendeuppdrag i skogsägarföreningen Norrskog.

Jenny Spets Wojarski ny kommunikationsdirektör på Skogsindustrierna
Jenny Spets Wojarski ny kommunikationsdirektör på Skogsindustrierna Jenny Spets Wojarski ny kommunikationsdirektör på Skogsindustrierna

– Att få kombinera mina professionella kunskaper inom framgångsrik kommunikation med frågorna i en bransch som jag länge varit engagerad i personligen ska bli enormt roligt och givande. Jag ser fram emot att bidra till att ännu fler inser potentialen i den hållbara bioekonomin och en bättre plats för detta än Skogsindustrierna är svårt att tänka sig, säger Jenny Spets Wojarski.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy