Alla ämnen
Biokraft

Ny marknadschef på Karlskoga Energi & Miljö

Vid månadsskiftet tillträder Peter Jarl tjänsten som marknads- och kommunikationschef på Karlskoga Energi & Miljö och ersätter Leif Lundell som har valt att gå i pension under våren. Peter har arbetat länge inom företaget och har en gedigen kompetens inom området.

Leif Lundell tillsammans med Peter Jarl. I bakgrunden syns kraftvärmeverket i Björkborn.
Leif Lundell tillsammans med Peter Jarl. I bakgrunden syns kraftvärmeverket i Björkborn. Leif Lundell tillsammans med Peter Jarl. I bakgrunden syns kraftvärmeverket i Björkborn.

Peter Jarl har de senaste 15 åren varit ansvarig för dotterbolaget Karlskoga Stadsnät, och han har varit en del av ledningsgruppen för koncernen Karlskoga Energi & Miljö. I sin nya roll ska Peter leda arbetet med att utveckla kundlösningar och skapa nya affärskoncept – en uppgift som han ser fram emot.

– Jag är stolt över förtroendet att få leda företaget framåt i de här frågorna. Jag ser en stor potential, inte minst när det gäller digitalisering som är nyckeln till framtidens kundresa. Vi fortsätter även vårt strategiska hållbarhetsarbete, vilket är ett stort fokusområde för hela företaget, säger Peter Jarl.

Peter efterträder Leif Lundell som haft positionen som marknads- och kommunikationschef i många år.

– Jag har haft 14 fantastiska år inom Kemab. Vi har gjort en otrolig resa och företaget har utvecklats tillsammans med Karlskoga som ort. När det nu är dags för mig att gå i pension känns det bra att lämna över till Peter som har en bred erfarenhet och känner företaget väl, säger Leif Lundell.

Fakta

Fakta

Karlskoga Energi & Miljö säljer tjänster inom produktion och distribution av värme, el, ånga och biogas. Andra verksamheter är vatten- och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och småskalig vattenkraft. Företaget sysselsätter cirka 190 anställda och omsätter drygt 500 Mkr per år.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy