Alla ämnen
Bioenergi i industri

Saxlund tecknar exklusivt avtal för service och eftermarknad

Saxlund Groups ABs dotterbolag, Saxlund International Holding AB, har den 11 februari tecknat avtal med Komforts Group (www.komforts.lv) om att exklusivt sköta all service och eftermarknad på den skandinaviska marknaden av Komforts leveranser.

Komforts har levererat ett 30-tal anläggningar på den skandinaviska marknaden och avtalet beräknas öka Saxlunds omsättningen för service och eftermarknad med 5 000 – 7 000 KSEK på årsbasis.

Saxlund har ett stort fokus på service och eftermarknad för egna produkter och leveranser. Det här avtalet är ett första steg för att utöka Saxlunds närvaro på marknaden och få kontakt med kunder som koncernen tidigare inte har haft. Koncernen söker alltid nya partners för exklusiva samarbeten.

Viktigt att utöka närvaron i Skandinavien

-Saxlund tycker det är oerhört spännande att starta upp det här samarbetet tillsammans med Komforts. Under året kommer vi att arbeta tillsammans med Komforts för att öka service och eftermarknad av deras produkter. Det känns oerhört viktigt för Komforts att öka närvaron i Skandinavien och Saxlund är kända för kvalité och snabba leveranser, det är därför Komforts har valt Saxlund som partner, säger Stefan Wallerman, VD Saxlund Group AB.

Stefan Wallerman, VD Saxlund Group AB
Stefan Wallerman, VD Saxlund Group AB Stefan Wallerman, VD Saxlund Group AB

Saxlund Group AB, är genom dotterbolagen Saxlund i Tyskland, England och Sverige en komplett leverantör av teknik i hela värdekedjan för svenska och europeiska industri- och kraftvärmeföretag – teknisk konsultation, anläggningar, service och reservdelar inom bioenergi, materialhantering och industriell miljövård. Kunderna finns bland svenska och europeiska industri- och kraftvärmeföretag.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy