Alla ämnen
Biovärme

Sveriges nöjdaste företagskunder inom fjärrvärme finns i Jönköping

Nu står det klart. Jönköping Energi har Sveriges nöjdaste företagskunder 2017 när det gäller fjärrvärme. Det visar SKI-mätningen, som görs årligen hos ett antal energibolag.

– Under året har detta verkligen varit en strävan genom hela organisationen. Denna förstaplats ska vi fira och ha med oss i vår utvecklingsstrategi framöver, säger Jönköping Energis vd Fridolf Eskilsson. Generellt visar mätningen att både de större och mindre aktörerna inom energibranschen har fått nöjdare kunder.

För andra året i rad har Jönköping Energi genomfört en kundundersökning tillsammans med Svenskt Kvalitetsindex, SKI. SKI mäter kundnöjdheten inom elhandel, elnät och fjärrvärme, både för privat- och företagskunder.

Överlag har Jönköping Energi fått mycket fina resultat i kundundersökningen och ligger bland de bäst raknade företagen inom flera områden.

– Vi är otroligt stolta över att blivit rankade som det företag som har nöjdast kunder inom fjärrvärme till företag. Att vi även har våra kunders förtroende inom våra andra områden känns också mycket bra. Vi har en stark ambition att vara framåt och nytänkande, och vill att våra kunder ska känna vår omtanke för samhället och för en hållbar framtid, säger Fridolf Eskilsson, vd för Jönköping Energi.

Undersökningen visar bland annat att våra kunder ställer högre krav på att få anpassad information vid rätt tillfälle. Det kan vara allt från avbrott, avtalsförändringar, erbjudande till tips och råd om energibesparingar. Där kommer Jönköping Energi att jobba vidare och bli ännu bättre och ett sätt kan vara att skapa fler tjänster i mobilen.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy