Alla ämnen
Karriär

Tobias Dahlberg ny vd för Norrtälje Energi

Tobias Dahlberg heter Norrtälje Energis nya vd. Han kommer närmast från AFRY där han är affärsområdeschef inom Kraft-Värme som har förnybar energi i fokus.

Tobias Dahlberg har en stor erfarenhet från energibranschen där han har jobbat med tekniktunga industrier. Han kommer närmast från konsultbolaget AFRY (f.d. ÅF) där han är affärsområdeschef för Kraft-Värme som framför allt jobbar inom förnybar energi. Vidare har han bland annat varit delaktig i byggandet av Brista 2 i Märsta, där han arbetade som produktionschef, och dessförinnan som HR-chef inom SCA.

– Tobias har en intressant profil som passar bra in i Norrtälje Energis resa framåt mot att bli en ännu större spelare inom hållbarhet. Vi är jätteglada att Tobias tackade ja till tjänsten, och vi var helt eniga i presidiet om att han var den bästa kandidaten, säger Håkan Johansson, styrelseordförande i Norrtälje Energi.

Börjar som vd för Norrtälje Energi i början av juni

– Norrtälje Energi är en viktig samhällsbyggare med en hög fana inom hållbarhet. Produkterna har stor påverkan på våra kunders vardag, vare sig vi pratar om el, värme eller fiber. Här kan jag främst bidra med mina kunskaper inom kraftvärme men inte minst inom förnybar energi. Det är ett växande och viktigt område på resan mot ett mer hållbart samhälle och något jag verkligen brinner för att jobba vidare med. Det ska bli oerhört kul och spännande att få fortsätta utveckla Norrtälje Energi tillsammans med alla medarbetare, säger Tobias Dahlberg.

Tobias Dahlberg har en stor erfarenhet från energibranschen där han har jobbat med tekniktunga industrier.
Tobias Dahlberg har en stor erfarenhet från energibranschen där han har jobbat med tekniktunga industrier. Tobias Dahlberg har en stor erfarenhet från energibranschen där han har jobbat med tekniktunga industrier.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy