Alla ämnen
E-tidning

Bioenergitidningen använder ny e-tidningsplattform

Bioenergitidningen använder ny e-tidningsplattform

Från 18 september 2023 går Bioenergitidningen över till den användarvänliga e-tidningsplattformen Prenly. Du som prenumerant av Bioenergitidningen eller medlem hos Svebio, kan som vanligt läsa alla våra e-tidningar.

Eftersom läsning av digitala texter i e-tidningar ställer nya krav på utformningen av läsflödet, jämfört med traditionellt läsning i papperstidningar, väljer Bioenergitidningen att gå över till Prenly’s e-tidningsplattform.

Nu kan vi erbjuda våra läsare god läsbarhet av e-tidningarna med tillgänglig läsning på alla slags digitala enheter.

Bättre läsbarhet

I e-tidningen kan du som läsare själv välja vilken textstorlek, radavstånd, radlängd och typsnitt du vill ha. För dig som hellre föredrar att lyssna på texten i e-tidningen, kan du välja talsyntes!

I e-tidningarna är alla artiklar klickbara, vilket betyder att du kan klicka på en artikel och få upp den i ett förstorat läsläge, där du enkelt kan läsa en artikel precis som på nätet.

Läs tidningen direkt i mobilen

Du kan också läsa tidningen direkt i mobilen eller på din surfplatta. Börja med att ladda ned appen Bioenergi från App Store eller Google Play Store. Läs vidare hur du gör här.

Hur får jag tillgång till e-tidningarna?

Som prenumerant av tidningen eller medlem i Svebio kan du läsa Bioenergitidningen som e-tidning genom att logga in på vår e-tidningsportal med samma mejladress/ kundnummer och lösenord som du använder vid premiuminloggningen högst upp på tidningens sida, det vill säga, samma inloggning som du har som prenumerant. När du klickat in på e-tidningsplattformen, uppdaterar du sidan, så dyker inloggningsrutan upp.  

Läs alla våra e-tidningar här.

Har du några frågor om vår e-tidningsplattform? Kontakta redaktionen här.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy