Alla ämnen
Skogsbränsle

Black Friday 2018 – Bison kommer till Sverige

Team Ponsse Sverige anordnar BLACK FRIDAY för tredje året i rad på huvudkontoret i Surahammar. Vi har dessutom glädjen att meddela att PONSSE Bison Active Frame med nya PONSSE Active Crane (kranspetsstyrning) kommer till Sverige på en blixtvisit under dagen, skriver Ponsse i ett pressmeddelande.

Ponsse Bison
Ponsse Bison Ponsse Bison

Det är en unik chans att få se och lära känna vår helt nya skotare med den helt nya kraftöverföringen – CVT-växellådan som ökar produktiviteten avsevärt med sin steglösa kraftöverföring och höga vridmoment.  PONSSE Bison Active Frame gör ett besök i Sverige under 2018 och det är under BLACK FRIDAY 16 november mellan kl. 10 och 18, skotaren skickas nämligen tillbaka till Finland redan dagen därpå.

Utöver vårt finbesök av Bison Active Frame kommer det att bjudas på Fröträdshuggning med vår största skördare, PONSSE Bear, och gallring med vår unika skördare PONSSE Scorpion med H6-aggregat samt kommer vi ha ytterligare två skotare på plats. Våra instruktörer visar dig hur vår PONSSE Simulator och våra VR-glasögon fungerar.
Flera av våra leverantörer finns på plats, t.ex. Olofsfors, Nordic Tractions, SitRight, NokianTyres, Pewag, Förarmiljö och Trelleborg Wheel Systems Nordic AB.

Flera av våra produktspecialister från Finland har rest till Surahammar och kommer medverka under dagen.
Vi erbjuder dig möjlighet att eventuellt få provköra både PONSSE Bison Active Frame och PONSSE Bear.
Team Ponsse är på plats för att svara på dina frågor.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy