Alla ämnen
Bränslehantering

Boka annons i Bioenergi nr 4-2020 och få exponering i alla våra sociala kanaler!

Nu är det dags för årets nummer med två av våra mest omtyckta teman, bränslehantering och närvärme. Båda dessa områden engagerar både våra annonsörer och läsare. Vi ser även ett ökat antal läsare på webben i samband med att detta nummer kommer ut. Självklart har vi flera alternativ för att ni ska vara synliga även här. Nytt för i höst är att det även går att köpa annonslänk i översikter och artiklar som vi publicerar som inlägg och sprider i våra sociala kanaler, Facebook, Twitter och LinkedIn.

Huvudtema: Bränslehantering med sönderdelning och sortering

  • Stor marknadsöversikt – Utrustning för bränslehantering, sönderdelning och sortering
  • Produktnyheter, företagsnyheter och exempel på leveranser
Vid Igelstaverket finns det plats att lagra cirka 4 000 ton flisat bränsle och flisning får ske från klockan 06 på morgonen till 22 på kvällen.
Vid Igelstaverket finns det plats att lagra cirka 4 000 ton flisat bränsle och flisning får ske från klockan 06 på morgonen till 22 på kvällen.

Fokus 1: Närvärme 300 kW – 3 MW

  • Marknadsöversikt – Sveriges samtliga leverantörer av utrustning för energikonverteringar.
  • Nya projekt inom närvärme
Svegro odlar sallat och färska örter i 50 000 kvadratmeter växthus på Färingsö i Ekerö kommun.
Svegro odlar sallat och färska örter i 50 000 kvadratmeter växthus på Färingsö i Ekerö kommun. Svegro odlar sallat och färska örter i 50 000 kvadratmeter växthus på Färingsö i Ekerö kommun.

Fokus 2: Avfall för energi

  • Vi kollar status för befintliga och planerade anläggningar för energiåtervinning från avfall.
  • Uppdatering av nya projekt och trender inom energiåtervinning från avfall
Filbornaverket är en av Helsingborgs största investeringar någonsin och tryggar för lång tid framöver leveransen av fjärrvärme och lokal produktion av el på ett kostnadseffektivt sätt.
Filbornaverket är en av Helsingborgs största investeringar någonsin och tryggar för lång tid framöver leveransen av fjärrvärme och lokal produktion av el på ett kostnadseffektivt sätt. Filbornaverket är en av Helsingborgs största investeringar någonsin och tryggar för lång tid framöver leveransen av fjärrvärme och lokal produktion av el på ett kostnadseffektivt sätt.

Boka annons!

Det har kommit till vår kännedom att vissa tidningar inom energibranschen har valt att endast publicera digitala utgåvor nu. Vi är av uppfattningen att en tryckt tidning läses mer aktivt och under längre tid. Vi kombinerar print och e-tidning som vanligt för att ni ska få så stort genomslag som möjligt och nå samtliga målgrupper

Bioenergis översikter är unika i sitt slag och eftertraktade även från andra media i branschen, vilket är ett gott betyg. Missa inte möjligheten att nå en ny kund, skapa en ny dialog, hitta en ny medarbetare eller göra nya affärer.

Passa på att synas i Sveriges bästa branschtidning inom energi! Kontakta Sofie för offert, sofie@bioenergitidningen.se

Se hela mediaplanen samt vår exklusiva sommarkampanj

Vi vill ha tips på fler spännande projekt! Mejla Sofie eller chefredaktör Anders Haaker, anders.haaker@bioenergitidningen.se

100% till 5000 + 2000

Vi erbjuder 100% bioenergi, inget mer och inget mindre. Bioenergi är bäst på att matcha specifika målgrupper mot våra teman. Det är vi kända för och stolta över. 5000 aktiva aktörer i branschen får tidningen i print, vi har även ett snitt på runt 2000 läsare per vecka på bioenergitidningen.se

Detta nummer skickas ut i extra upplaga till; skogsentreprenörer, industriföretag, transportföretag, skogsindustri samt värme- och kraftvärmeverk i Sverige samt i viss upplaga även i Finland, Norge och Danmark, då framförallt till planerade eller nya anläggningar.

Materialdag den 4 september, utgivning vecka 38 (16 september).

Här kan du läsa nummer 4 2019 samt hela arkivet av Bioenergi som e-tidning från 2013 och framåt.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy