Alla ämnen
Skogsbränsle

John Deere lanserar nytt fyrhjulsdrivet skördaraggregat och ny Youtube kanal

John Deere lanserar både den nya H424 som är ett medelstort skördaraggregat som är utformat för sena gallringar och slutavverkningar där trädets diameter i brösthöjd är 150–430 mm och en ny YouTube-kanal med instruktiva filmer med tekniskt innehåll.

Det nya H424 skördaraggregatet ersätter den tidigare bästsäljande modellen H414. H424 har fått en ny look.

Förändringarna som har gjorts är baserade på feedback från kunderna och resultatet är förbättrad produktivitet, förenklat underhåll, ökad slitstyrka, längre drifttid, högre mätnoggrannhet och sänkta kostnader för det dagliga underhållet. Denna modell är även utrustad med den nya sågenheten SuperCut 100S. Skördaraggregatet H424 finns för John Deeres skördare 1070G, 1170G och 1270G.

H424 är ett medelstort skördaraggregat som är utformat för sena gallringar och slutavverkningar där trädets diameter i brösthöjd är 150–430 mm. H424 klarar också av krokiga träd och arbete i sluttningar. Skördaraggregatets robusta konstruktion, förbättrade slangdragning och lättåtkomliga servicepunkter har övertygat kunderna.

Jämfört med föregångaren har H424 förbättrats på en rad punkter:

  • Tiltlänkens vinkling bakåt har ökats
  • Placeringen av de bakre kvistknivarna har ändrats
  • Belastningskapaciteten hos ramen har förbättrats vid matning bakåt
  • Förbättrad hantering av krokiga stammar
  • Färgmärkningen från den bakre kniven är mer exakt
  • Risken att sågkedjan ska hoppa av har reducerats

Ny Youtube-kanal ger teknisk information

Nu lanserar John Deere Forestry även en ny Youtube-kanal med instruktiva filmer med tekniskt innehåll.

Vi har en stark ambition att snabbt kunna nå ut med instruktioner, tips och råd till våra kunder, säger Magnus Karleryd, teknisk chef hos John Deere Forstry. Han fortsätter, vi vill hjälpa våra kunder i deras vardag och videos är ett bra komplement till produktmanualer och den information som ges vid inskolning till nya maskiner.

Först ut är filmer som ingående handlar om allt du behöver veta för att kunna upprätta My John Deere- och JDLink-konton. Dessa konton ger kunderna många fördelar vid administrationen av sina John Deere maskiner och är också viktiga kontaktytor mellan oss och våra kunder. Bland annat är nya Online shop, för reservdelar och tillbehör knutet till JDLink, avslutar Magnus Karlerydh.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy