Alla ämnen
Biodrivmedel & Transport

Magnus Edin lämnar posten som vd i SunPine

Efter snart sju år som vd på SunPine lämnar Magnus Edin i januari 2020 vd-posten. Rekrytering av ny vd har inletts. Efter snart sju expansiva år lämnar Magnus Edin nu posten som vd för SunPine. Han går till tjänsten som vd för Lindbäcks Bygg.

Magnus Edin
Magnus Edin Magnus Edin

Jag är stolt och tacksam för den tid jag haft och i någon mån har kvar fram till 14 januari 2020. Jag är tacksam för att ha fått lära känna och jobba tillsammans med alla kompetenta och engagerade medarbetare på SunPine. Ni har ständigt överträffat förväntningar och åstadkommit ett imponerande resultat, säger Magnus Edin

– SunPine har och har haft en fantastisk utveckling. Idag är företaget väl rustat inför en fortsatt spännande och utmanande framtid med expansion och ny fabrik. Jag kommer att på avstånd följa den fortsatta utvecklingen för SunPine med stort intresse. Nu är det viktigt för mig att avsluta mitt uppdrag för SunPine på ett bra sätt fram till och med 14 januari

Till er som jobbat närmast mig vill jag skicka ett stort tack för samarbetet, ni har lärt mig mycket och jag är övertygad om att ni kommer att fortsätta att utveckla SunPine.

– Jag vill tacka styrelsen för samarbetet och det stora förtroende som jag har fått. Jag vill även tacka ägarna för att de trott och satsat på SunPine; Sveaskog, Södra, Preem och Lawter. Ett särskilt tack till Lars Stigsson, grundaren av SunPine.

– Stort Tack till Alla inom SunPine och lika Stort Lycka Till!

Viveka Beckeman, styrelseordförande för SunPine, chefsjurist Sveaskog:​

​– Magnus Edin har lett Sunpine under en expansiv fas med god lönsamhet och vi hoppas att han får en lika fin resa på Lindbäcks Bygg.

​– Vi kommer nu att inleda en rekryteringsprocess av en ny vd. Magnus Edin kommer att fortsätta som vd fram till den 15 januari 2020.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy