Alla ämnen
Bioenergi i industri

Nu är marknaden redo för Spraysteams dammbekämpning

AMAS Svenska AB, med över 30 år inom rivning, demolering och återvinning har nu tagit nästa steg och rejält utökat sitt sortiment med maskiner för dämpning av damm.

Magnus Uppsten och Ulf Dolfei
Magnus Uppsten och Ulf Dolfei Magnus Uppsten och Ulf Dolfei

– Vi har i flera år tillhandahållit maskiner för bekämpning av damm och därmed också följt utvecklingen noga, vi kände att marknaden är redo nu att ta nästa steg, säger Ulf Dolfei.

Ombyggd snökanon

Blickarna riktades mot Centraleuropa, närmare bestämt Belgien och SAVIC Group som tillverkar dammbekämpningsmaskiner under varumärket SPRAYSTREAM.

– Spraysteams dammbindningskanoner är i grunden byggda för dammbekämpning, det är alltså ingen ombyggd snökanon till skillnad från flera andra märken. Kanonerna är utvecklade i över 15 års tid och får nog anses vara pionjären inom dammbekämpning, säger Magnus Uppsten.

Hög kvalité

Spraysteams har som standard ett brett sortiment av dammbekämpningsmaskiner, alltifrån små enheter för användning inomhus till stora självförsörjande enheter att använda på fält där varken vatten eller el finns att tillgå. Man arbetar bara med komponenter av högsta kvalitet, nämnas kan bland annat Grundfos underhållsfria pumpar, detaljer i rostfritt och ABB-komponenter bakom luckan i el-skåpet.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy