Alla ämnen
Skogsbränsle

Roger Johansson ny virkeschef för Mellanskog 

Roger Johansson ny virkeschef för Mellanskog 
Roger Johansson

I maj tillträder Roger Johansson tjänsten som virkeschef för Mellanskog. Med sin breda erfarenhet av virkeshandel och utvecklingsarbete genom flera seniora befattningar i skogsbranschen tar han snart plats i Mellanskogs ledningsgrupp.

Lönsam och hållbar tillväxt står i fokus för Mellanskog de kommande åren. En viktig del är att skapa lönsam avsättning för medlemmarnas skogsråvara, oavsett konjunktur.

I en turbulent omvärld blir tryggheten i att vara del av en skogsägarförening allt viktigare. Med medlemmarnas drivkrafter och mål i centrum ska Mellanskog fortsätta skapa värden för familjeskogsbruket.

Biobränsleaffär

– Jag är glad att välkomna Roger Johansson till uppdraget som virkeschef. Tack vare hans tidigare seniora befattningar i branschen och erfarenheter av att etablera exportverksamhet, utveckla biobränsleaffären samt funktionalisera virkesinköp och produktion kommer Roger bidra till en fortsatt framgångsrik utveckling för Mellanskog, säger Mellanskogs vd Fredrik Munter.

Roger Johansson kommer att tillträda sin tjänst den 2 maj och även ingå i Mellanskogs ledningsgrupp.

Inspirerande

– Det känns inspirerande att arbeta för en skogsägarförening som ägs och består av privata skogsägare. Jag ser fram emot att bidra till att skapa bästa tänkbara affärer för Mellanskogs medlemmar, säger Roger Johansson.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy