Alla ämnen
Karriär

Valentin Monteiro blir ny hållbarhetschef för Schneider Electric i Sverige

Den 1 september tillträdde Valentin Monteiro som ny Head of Sustainability för Schneider Electric i Sverige parallellt med sin nuvarande roll som Director Business Development. I den nya rollen kommer han att arbeta med att driva och utveckla hållbarhetserbjudandet.

Valentin Monteiro har arbetat på Schneider Electric i Sverige sedan mars 2017. Som Head of Sustainability kommer Valentin bland annat ta in globala lärdomar till Sverige och hjälpa våra svenska kunder att uppnå mer hållbara affärsmodeller.

Hållbara verksamheter

– Jag är stolt över Schneider Electrics strategi och åtaganden inom hållbarhetsområdet. Som ledare inom digitalisering, energihantering och automation är Schneider Electric en viktig partner som bidrar till utvecklingen av mer hållbara verksamheter och samhällen – vi ser en stor potential på den svenska marknaden, säger Valentin Monteiro, Director Business Development och Head of Sustainability på Schneider Electric i Sverige.

Från den 1 september tog Valentin Monteiro på Schneider Electric över rollen som Head of Sustainability för Sverige parallellt med sin nuvarande roll som Director Business Development.
Från den 1 september tog Valentin Monteiro på Schneider Electric över rollen som Head of Sustainability för Sverige parallellt med sin nuvarande roll som Director Business Development. Från den 1 september tog Valentin Monteiro på Schneider Electric över rollen som Head of Sustainability för Sverige parallellt med sin nuvarande roll som Director Business Development.

Stor betydelse

– Hållbarhet är ett stort fokusområde på Schneider Electric och rollen som Head of Sustainibility har stor betydelse för att driva och utveckla hållbarhetserbjudandet i Sverige i nära samarbete med våra kunder, partners och inom den egna organisationen. Jag är övertygad om att Valentin Monteiros bakgrund inom affärsutveckling och engagemang i hållbarhetsfrågor kommer ha stora fördelar med sig i detta arbete, säger Charlie Timmermann, vd Schneider Electric Sverige.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy