Alla ämnen
Sönderdelning och sortering

ALLU Sverige lanserar ny sorteringsskopa

ALLU Sverige lanserar ny sorteringsskopa

ALLU är glada att äntligen kunna introducera ALLU VELOCI för den svenska marknaden. Efter en framgångsrik lansering i andra europeiska länder står nu Sverige på tur. ALLU VELOCI sorteringsskopor är designade för grävmaskiner, lastmaskiner, teleskoplastare, kompaktlastare och traktorer i kompakt storlek.

Sorteringsstjärnorna är gjorda av polyuretan material vilket tillåter materialet som bearbetas att falla genom skopan utan att det krossas eller rivs ner. Överfraktion och skräp stannar kvar inuti skopan och separeras därmed från det återanvändbara materialet. Denna funktion är särskilt lämplig vid kompostering där vegetation stannar i skopan och separeras från det återanvändbara materialet i stället för att rivas sönder och förorena slutprodukten.

Ramen på de nya sorteringsskoporna är gjord av stål med helsvetsade fogar. Konstruktionen har utstått omfattande testning och kan garantera maximal arbetsbelastning.

Sorteringsskoporna är utvecklade för maximal effektivitet. Sorteringsstjärnorna skapar en roterande rörelse inuti skopan, som sorterar och blandar materialet, vilket skapar en slutprodukt för användning av hög kvalitet.

Jeroen Hinnen, global försäljningschef på ALLU; Det är en spännande tid nu när ALLU introducerar VELOCI – anpassad för mindre grävmaskiner. ALLU VELOCI kommer stärka vårt erbjudande och vår support till våra kunder och totalt sett vår operativa närvaro i Sverige.

ALLU VELOCI serien utgörs av 5 olika modeller för en mängd olika sorterings-, blandnings- och luftningsapplikationer. Veloci modellerna är utrustade med 1, 2 eller 3 hydraulmotorer för maximal prestanda. Det tredubbla golvet i ramen gör dem robusta och stryktåliga även i tuffa miljöer och med krävande material.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy