Alla ämnen
Biodrivmedel & Transport

Bioenergi nummer 5-2017 ute nu

Bioenergi nummer 5-2017 har biodrivmedel och transport som huvudtema. Läs om Volvos lansering av två nya lastbilar som kan tankas med flytande biometan, läs om Kalmar Länstrafik som upphandlade busstransporter med biogas som huvudbränsle och läs om bland annat Södra, Renfuel, St1 och Setra, som är några av de aktörer som förbereder investeringsbeslut under 2018 för att börja producera biodrivmedel i Sverige.

Läs också kommentarer från till exempel Preem, Perstorp, Neste, Fores och 2030-sekreteriatet till de politiska styrmedel som ska leda till att utsläpp av växthusgaser från Sveriges transporter ska minska med 70 procent till 2030.

De första åtta sidorna av e-tidningen är öppna. Bli prenumerant för att läsa hela e-tidningen samt få tillgång till det sökbara arkivet av e-tidningar fem år tillbaka. Prenumeranter och medlemmar i Svebio kan logga in med samma lösenord som för Bioenergi nr 4-2017.

Länk till e-tidningen finns här.

Karin Svensson Smith, ordförande i riksdagens trafikutskott och Claes Nilsson, vd för Volvo Lastvagnar.
Karin Svensson Smith, ordförande i riksdagens trafikutskott och Claes Nilsson, vd för Volvo Lastvagnar på omslaget till Bioenergi nr 5-2017. Karin Svensson Smith, ordförande i riksdagens trafikutskott och Claes Nilsson, vd för Volvo Lastvagnar.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy