Alla ämnen
Biodrivmedel & Transport

I nästa nummer: Storsatsning på biodrivmedel, hållbara transporter och miljöfordon

Nu är det dags för årets nummer av Bioenergi där vi storsatsar på biodrivmedel och transport. Vi kommer i år även att ha en temadel där vi presenterar miljöfordon som ligger i framkant.

Vi vill lyfta fram exempel på företag och organisationer som arbetar för att främja förnybara transporter. Detta specialnummer distribueras i extra upplaga till alla Sveriges kommuner, samtliga riksdagsledamöter samt utvalda målgrupper inom transportsektorn.

Vi tittar på hela kedjan från råvara till produktion, distribution och användning – innovationer och utvecklingsprojekt.

Politikens utformning spelar en viktig roll och i höst fattas viktiga beslut om regelverk för de närmaste åren. Vad blir konsekvenserna, vilka blir vinnare och förlorare, räcker de politiska signalerna för at få igång investeringar i produktion av biodrivmedel eller fortsätter osäkerheten att råda?

Vi hoppas att många av er aktörer på marknaden är med oss i denna storsatsning för biodrivmedel och hållbara transporter. 

Utan er medverkan så blir genomslagskraften inte lika stor. 

Vi märker ett stort intresse för annonsering, om ni önskar specialplacering så är det klokt att boka så snart som möjligt. Välkommen som annonsör du också!

Kontakta Sofie om du vill ha mer information om annonsering 

Materialdag: 12 oktober


Mer om innehållet i Bioenergi 5/17:

  • Så utvecklas marknaden för biodrivmedel
  • Erfarenheter och utveckling av användning av biodrivmedel inom kollektivtrafik, tunga transporter och personbilar samt inom flyg, sjötransport och tåg
  • Befintlig produktion och nya planer produktionsanläggningar för biodrivmedel
  • Fordon för biodrivmedel
  • Nya krav på hållbara biodrivmedel – Går det att skilja på bra och dåliga palmoljeprodukter som råvara?
  • Nya styrmedel införs – konsekvenser och kommentarer

Utvalda målgrupper

Detta temanummer trycks i totalt 5 000 ex och varav cirka 2 000 mottagare finns inom utvalda målgrupper inom transportsektorn. Tidningen går förutom till vår vanliga målgrupp även ut till samtliga riksdagsledamöter samt till bland annat 500 industrier som funderar på att ställa krav på förnybara transporter.

Alla annonser från tidningen publiceras även i e-tidningen som vi märkte stort intresse för förra året, ingen annan e-tidning har lästs så flitigt och under en förvånansvärt lång period. Detta kan bero på att det bara är Bioenergi som låter alla komma till tals och inte bara visar upp en typ av biodrivmedel. Vi vill visa bredden!  

Här hittar du vårt senaste specialnummer om biodrivmedel – Bioenergi nr 5-2016 

Användare: Bioenergi / Lösenord: SBVK2017

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy