Alla ämnen
Skogsbränsle

Helene Samuelsson ny kommunikationschef på Sveaskog

Helene Samuelsson har utsetts till ny kommunikationschef på Sveaskog. Sveaskog delar därmed den nuvarande staben HR- och Kommunikation i två staber, HR respektive Kommunikation. 

– Jag är mycket glad att få Helene Samuelsson som en del av vårt team. Engagemanget kring skogen och skogens användning ökar. Därmed behöver Sveaskog fokusera tydligare på sin kommunikation och växla upp den externa kommunikationen för att öka kunskapen om och förtroendet för skogsbruket. I detta arbete kommer Helene att bidra med värdefull kompetens genom sin bakgrund och erfarenhet, säger Sveaskogs vd Per-Olof Wedin.

– Samtidigt har Sveaskog stora utmaningar att säkerställa att företaget är en attraktiv arbetsgivare även i framtiden. Det är viktiga satsningsområden för Sveaskog som arbetsgivare och affärspartner, fortsätter Per-Olof Wedin.

Helene Samuelsson tillträder tjänsten den 15 oktober.
Helene Samuelsson tillträder tjänsten den 15 oktober. Helene Samuelsson.

Hon arbetar som chef för kommunikation och public affairs på Preem AB sedan 2007 och har tidigare även arbetat som marknadschef på Preem.

– Jag ser fram emot min nya roll och att börja arbeta i en av Sveriges mest innovativa och spännande branscher, säger Helene Samuelsson.

 

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy