Alla ämnen
Karriär

Hon ska utveckla verksamheten på GK Sverige

Hon ska utveckla verksamheten på GK Sverige
Marie Forsström tillträder som ny verksamhetsutvecklingsdirektör. Foto: GK Sverige

GK Sverige rekryterar en ny verksamhetsutvecklingsdirektör. Hon tillträder tjänsten 5 december.

Marie Forsström kommer leda och utveckla arbetet inom områdena kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet på GK Sverige.

Hon har en civilekonomexamen från Mittuniversitetet i Sundsvall och mer än tjugo års erfarenhet inom verksamhetsutvecklingsområdet. Både som managementkonsult på Capgemini och Cobel samt i rollen som stabschef i stora organisationer som Coor, Lernia och Caverion.

– Efter ett antal år som egenföretagare, där jag haft förmånen att arbeta mycket med samhällsutveckling och hållbar kollektivtrafik känns det otroligt spännande att få förtroendet att börja som ansvarig för verksamhetsutveckling på GK och därmed återgå till min ”hemmaarena” inom fastighetsbranschen, säger Marie Forsström.

Marie Forsström kommer närmast från Keolis, där hon som inhyrd konsult har projektlett olika förändrings- och anbudsprojekt.

Tar plats i ledningsgruppen

Som verksamhetsutvecklingsdirektör kommer Marie Forsström ingå i den svenska ledningsgruppen.

Ett viktigt fokusområde kommer vara att utveckla GK:s ledningssystem så att det på ett bättre sätt stödjer medarbetarna och cheferna i det dagliga arbetet.

Fakta

Om GK Sverige

Bolaget erbjuder rådgivning och tjänster inom tekniska installationer för alla typer av byggnader, under hela deras livslängd.

GK Sverige ägs av GK Gruppen AS, som har drygt 3 200 medarbetare och en omsättning på över 6 miljarder kronor. GK Gruppen har sitt huvudkontor i Oslo, Norge.

– Verksamhetsutveckling har varit ett eftersatt område och kommer att bli kritiskt för att GK ska utvecklas i önskad riktning framåt. Med sin långa och gedigna erfarenhet av att driva verksamhetsutveckling är jag övertygad om att Marie kommer göra en skillnad för oss. Jag ser fram emot att få med henne i vårt ledningsteam, säger Alexis Låftman Kahlmann, vd för GK Sverige i ett pressmeddelande.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy