Alla ämnen
Biodrivmedel & Transport

I nästa nummer: Storsatsning på biodrivmedel, hållbara transporter och miljöfordon

Nu är dags för Bioenergi nr 6–2019 - årets stora temanummer om biodrivmedel & transport. Norden är en av de mest intressanta regionerna i världen när det gäller både produktion och användning av biodrivmedel. Det vill vi lyfta fram i nästa nummer!

Vi skriver om produktion av biodrivmedel och användning av biodrivmedel för transport. Vi belyser nya samarbeten och investeringar i Sverige och internationellt.  Vi undersöker några aktuella fordonsnyheter. Vi tar upp några heta frågor med biodrivmedel som tillgång på råvaror, hållbarhetsfrågor och naturligtvis politiska styrmedel.

Biodrivmedelskartan 2019

I år lyfter vi produktion av biodrivmedel lite extra genom att vi publicerar biodrivmedelskartan som går med som bilaga i tidningen i 5 000 exemplar. Kartan visar alla befintliga och planerade anläggningar för produktion av biodrivmedel i Norden. Förra året fick vi med 122 anläggningar i vår lista. Hur många blir det i år?

Vill du att ditt företag ska synas på kartan? Det kostar inget att var med i listan på kartan. Vill du dessutom boka en av de annonsytor som finns kvar på kartan för 4 900 kronor?
Kontakta Sofie Samuelsson, sofie@bioenergitidningen.se

Något om innehållet i Bioenergi nr 6-2019

  • Hur långt räcker bioenergin? Vi gör en analys av bioenergitillgångarna.
  • Investeringar och planerade projekt – Vad har hänt det senaste året?
  • Internationell utveckling – Vad händer på andra platser i världen?
  • Intervjuer med några ledande aktörer
  • Vi testar två personbilar som går på biodrivmedel
  • Så kan biodrivmedel användas i fartyg
  • Investeringar i produktion av biojetbränsle
  • Politiken – Vad händer med reduktionsplikten, skattebefrielse, biojetutredningen med mera.

Vi når viktiga mottagare

Bioenergi når inköpare av drivmedel och fordon, beslutsfattare på lokal, regional och riksnivå när det gäller tillståndsfrågor och politiska styrmedel. Vi ser till att samtliga riksdagsledamöter, cirka 2 000 transportföretag och 500 större industrier som arbetar med att ställa krav på förnybara transporter, nås av vår tidningen.

Vi hoppas att många av er aktörer på marknaden är med oss i denna storsatsning för biodrivmedel och hållbara transporter. 

Utan er medverkan så blir genomslagskraften inte lika stor. 

Vi märker ett stort intresse för annonsering, om ni önskar specialplacering så är det klokt att boka så snart som möjligt. Välkommen som annonsör du också!

Kontakta Sofie om du vill ha mer information om annonsering 

Vi tittar på hela kedjan från råvara till produktion, distribution och användning – innovationer och utvecklingsprojekt
Vi tittar på hela kedjan från råvara till produktion, distribution och användning – innovationer och utvecklingsprojekt Vi tittar på hela kedjan från råvara till produktion, distribution och användning – innovationer och utvecklingsprojekt

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy