Alla ämnen
Bioekonomi

Johanna Olsson är ny Customer Success Manager på Gasbolagen i Stockholm

Gasbolagen i Stockholm intensifierar arbetet med att utveckla kundrelationer och rekryterar Johanna Olsson som Customer Success Manager.

gasnätEfterfrågan på gas har de senaste åren ökat markant, såväl inom restaurang och hushåll som inom fastighetsutveckling. Den ökade efterfrågan innebär att Gasbolagen, som består av de två systerbolagen Stockholm Gas och Gasnätet Stockholm, snabbt utvecklas med starkt fokus på tillväxt. För att ytterligare stärka relationen till kunderna har den nya tjänsten Customer Success Manager inrättats som Johanna Olsson tillträdde den 23 augusti 2021.

Johanna Olsson
Johanna Olsson är ny Customer Success Manager på Gasbolagen i Stockholm Johanna Olsson är ny Customer Success Manager på Gasbolagen i Stockholm

Utveckla kundrelationer

Befattningen som Customer Success Manager är en mycket viktig del i bolagens framtidssatsning. I uppdraget kommer uppstarten och utveckling av bolagens nya Kundservice, Self service och CRM-system vara centrala delar för att på bästa sätt utveckla och säkerställa goda kundrelationer.
– Jag ser fram emot att få utveckla relationerna ytterligare så att våra kunder ska kunna får den absolut bästa servicen, är nöjda med produkten och använder den med full potential säger Johanna Olsson.Johanna kommer tidigare från MyNewsdesk där hon arbetade som Customer Success Manager med kunder inom turism- och hotellsegmentet. Hon har tidigare även erfarenhet från försäljning.

Viktigt steg

– Vi är stolta och glada över att kunna välkomna Johanna till hennes nya roll som är ett viktigt steg i att ta vårt kundcentrerade arbete vidare för att ytterligare kunna stärka tillväxten genom bland annat upplevelsen i det dagliga kundmötet säger Renee Josefsson, vd Stockholm Gas.
Johanna är anställd i Stockholm Gas men kommer att arbeta med gasbolagens gemensamma kunder genom dess Shared Service funktion.

 

Om Gasbolagen i Stockholm
Gasbolagen i Stockholm består av två systerbolag Stockholm Gas och Gasnätet Stockholm.

Stockholm Gas säljer naturgas, biogas och stadsgas till ca 55 000 hushåll, restauranger, industrier och fordonssektorn. Vi gör det med fötterna i traditionen, hjärtat i kundens behov och blicken mot en hållbar framtid där biogasen dominerar. Genom långsiktighet, transparens och kundfokus vill vi vara stockholmarnas självklara val – och en av Sveriges ledande gasleverantörer.

Gasnätet Stockholm ansvarar för drift och underhåll av gasnätet i Stockholm, Solna och Sundbyberg. Vi erbjuder en pålitlig och enkel distribution av gas till våra kunder och ett öppet gasnät för gasleverantörer. Vi utvecklar infrastrukturen för framtidens hållbara energi.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy