Alla ämnen
Teknik & Utrustning

I nästa nummer: Utrustningsleverantörer med fokus på biovärme, biokraft och rökgasrening

Bioenergi nr 1-2020 är nu under produktion. Vi startar med ett starkt nummer på huvudtemat Utrustningsleverantörer med fokus på Biovärme och Biokraft. I detta nummer har vi också fokus på Rökgasrening med nära nollutsläpp.

Utrustningsleverantörer till biokraft och biovärme i Norden och runt Östersjön – Gröna havet.

• Vi presenterar en aktuell översikt av utrustningsleverantörer till större projekt i Sverige, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Litauen och Polen.

• Omställningen från olja, kol och naturgas till biobränsle eller avfall fortsätter i våra grannländer. Vi ger en uppdaterad analys av läget under vinjetten ”Gröna havet”.

Biovärme i Sverige

Vi granskar nya, pågående och planerade biovärmeprojekt i Sverige och tittar närmare på några av de projekt som fått finansieringsstöd från Klimatklivet.

Biovärmekartan 2019

Vi uppdaterar Biovärmekartan med alla fjärrvärmenät i Sverige. Perfekta annonsytor för alla som levererar utrustning, bränsle eller tjänster till fjärrvärmesektorn! Endast 4 900 kr.

Rökgasrening med nära nollutsläpp

Kraven på minskade emissioner ökar och efterfrågan på effektiv rökgasrening till förbränningsanläggningar stiger. Vi ser att både befintliga och nya leverantörer erbjuder tekniska lösningar som klarar eller överträffar kraven. Vi tar fram en ny lista med aktörerna och tittar närmare på några utvalda installationer.

Kombinera med annonser i webb, nyhetsbrev och e-tidning

Kombinera annonsering i print, webb och i Bioenergis nyhetsbrev för ökat effekt. Att synas på webben och i nyhetsbreven mellan de tryckta utgåvorna ger större genomslag. Alla annonser i print exponeras även i e-tidningen där webbadresser är klickbara utan extra kostnad.

Läs mer om annonsering och kontakta Sofie Samuelsson om du vill ha mer information om annonsering i Bioenergitidningen

Materialdag: 12 februari

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy