Alla ämnen
Biodrivmedel & Transport

Dags att planera för årets stora temanummer om biodrivmedel & transport

Norden är en av de mest intressanta regionerna i världen när det gäller både produktion och användning av biodrivmedel. Det vill vi lyfta fram i nästa nummer, Bioenergi nr 3-2020, som kommer ut i juni.

Vi skriver i nästa nummer om produktion av biodrivmedel och användning av biodrivmedel för transport. Vi belyser nya samarbeten och investeringar i Sverige och internationellt.  Vi undersöker några aktuella fordonsnyheter. Vi tar upp några heta frågor med biodrivmedel som tillgång på råvaror, hållbarhetsfrågor och naturligtvis politiska styrmedel.

Bioenergi når inköpare av drivmedel och fordon, beslutsfattare på lokal, regional och riksnivå när det gäller tillståndsfrågor och politiska styrmedel
Bioenergi når inköpare av drivmedel och fordon, beslutsfattare på lokal, regional och riksnivå när det gäller tillståndsfrågor och politiska styrmedel. Bioenergi når inköpare av drivmedel och fordon, beslutsfattare på lokal, regional och riksnivå när det gäller tillståndsfrågor och politiska styrmedel

Något om innehållet i Bioenergi nr 3-2020

  • Hur långt räcker bioenergin? Vi gör en analys av bioenergitillgångarna.
  • Investeringar och planerade projekt – Vad har hänt det senaste året?
  • Internationell utveckling – Vad händer på andra platser i världen?
  • Intervjuer med flera ledande aktörer
  • Så kan biodrivmedel användas i fartyg
  • Investeringar i produktion av biojetbränsle
  • Politiken – Vad händer med reduktionsplikten, skattebefrielse, biojetutredningen med mera

Vi når viktiga mottagare

Detta nummer delas ut i extra upplaga på Advanced Biofuels Conference 2020.

Under 2019 blev våra nummer med fokus på biodrivmedel, miljöbilar och transporter mycket uppskattade både av politiker, andra media, stora åkerier samt många av kommunerna, och delades enormt mycket på Facebook, LinkedIn och Twitter.

Bioenergi når inköpare av drivmedel och fordon, beslutsfattare på lokal, regional och riksnivå när det gäller tillståndsfrågor och politiska styrmedel. Vi ser till att samtliga riksdagsledamöter, cirka 2 000 transportföretag och 500 större industrier som arbetar med att ställa krav på förnybara transporter, nås av tidningen.

Vi hoppas att många av er aktörer på marknaden är med oss i denna storsatsning för biodrivmedel och hållbara transporter. Utan er medverkan så blir genomslagskraften inte lika stor.

Vi märker ett stort intresse för annonsering, om ni önskar specialplacering så är det klokt att boka så snart som möjligt. Välkommen som annonsör du också!

Kontakta Sofie om du vill ha mer information om annonsering 

Detta nummer delas ut i extra upplaga på Advance Biofuels Conferens 2020
Detta nummer delas ut i extra upplaga på Advanced Biofuels Conference 2020. Detta nummer delas ut i extra upplaga på Advance Biofuels Conferens 2020

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy