Alla ämnen
Biovärme

Pemco får förnyat förtroende i Nacka

När det var dags för Utskogens samfällighetsförening att teckna nytt energiavtal föll valet återigen på Pemco Energi, som levererat bioenergi till föreningens hushåll i drygt tio år.

Utskogens samfällighetsförening med 238 fastigheter i Nacka har förlängt avtalet med Pemco Energi, som fortsätter leverera värme med bioenergi.
Utskogens samfällighetsförening med 238 fastigheter i Nacka har förlängt avtalet med Pemco Energi, som fortsätter leverera värme med bioenergi. Utskogens samfällighetsförening med 238 fastigheter i Nacka har förlängt avtalet med Pemco Energi, som fortsätter leverera värme med bioenergi.

Precis som tidigare behöver föreningen inte tänka på underhållet eftersom Pemco tar helhetsansvar med konceptet Färdig värme.

Utskogens samfällighetsförening består av 238 fastigheter som ligger i Nacka kommun utanför Stockholm. Värmebehovet är 3 700 MWh per år, huvudbränsle är pellets. När energiavtalet var på väg att gå ut ställde sig föreningen frågan om den skulle äga och sköta anläggningen själv eller låta någon annan göra det.

Vi tittade på tre olika leverantörer som hade olika erbjudanden och upplägg. Valet föll återigen på Pemco Energi, eftersom de erbjuder Färdig värme, vilket passar oss bra, säger Anna Blunck Boberg, ordförande i föreningen.


Denna text publicerades först i Bioenergi nr 3-2016

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy