Alla ämnen
Nå Bioenergis kvalitativa målgrupper!

Planera din marknadsföring i Bioenergis kanaler 2023

Planera din marknadsföring i Bioenergis kanaler 2023

Årsbokningarna för 2023 i Nordens största bioenergitidning är nu i full gång. Bioenergi är det bästa mediet/kanalen för att nå beslutsfattare inköpare, politiker och andra aktörer med inflytande inom området. Vi erbjuder i år otroligt många olika alternativ, print, digitalt, sponsrat innehåll, rörligt material, sociala medier och delningar i utvalda grupper.

Om oss och vårt redaktionella material

Bioenergi är Nordens ledande media inom bioenergiområdet. I våra kanaler kan du snabbt hitta de senaste nyheterna men också söka i vårt digitala arkiv för att genast få koll på den historiska utvecklingen inom bioenergiområdet.

Under våren 2022 lanserade vi en ny modern webbplats och ökade antalet mottagare av vårt nyhetsbrev. Aktiviteten på sociala medier ökar. Antalet läsare och visningar ökar. En prenumeration på nyhetsbrevet är gratis och ger löpande en kortfattad men begränsad bild av nyhetsläget. Det är enkelt att få hela bilden genom att aktivera sitt premiumkonto och logga in på bioenergitidningen.se för att läsa alla premiumartiklar, det vill säga alla artiklar, samt även våra kartor och e-tidningen innan den kommer ut i tryckt form. Gör detta nu om du inte redan har gjort det!

Extrem utveckling som branschen hanterar

Under 2022 har utvecklingen inom energiområdet varit extrem till följd av Rysslands anfallskrig mot Ukraina. Det har medfört ett mycket ansträngt läge med brist på naturgas i Europa och följande stigande energipriser även på biobränslen. Företag i branschen jobbar för fullt för att få biobränslet att räcka till för alla som behöver och vill köpa. Samtidigt finns miljöorganisationer och politiker i Bryssel som vill begränsa användning av biobränsle.

För dig som jobbar eller gör affärer i bioenergibranschen och vill förstå utvecklingen och de konflikter som finns är Bioenergitidningens plattform rätt ställe!

Våra alternativ för er lyckade marknadsföring

mot våra kvalificerade målgrupper!

  • TRYCK – Tidningen publiceras i en tryckt upplaga av 5 000 exemplar sex gånger per år till prenumeranter, medlemmar i Svebio samt relevanta målgrupper beroende på tema och fokusområden. Till exempel energiintensiv industri, fjärr- och kraftvärmeverk, skogs- och träindustri, pelletsproducenter och användare, skogsentreprenörer, politiker, transportföretag samt åkerier.
  • E-TIDNING MED ARKIV SEDAN 2013 – Antalet besök senaste 12 månaderna var 7 546, antal sidvisningar 23 180, genomsnittlig besökstid var 10:44 minuter.
  • WEBBPLATSEN – Antalet användare var det senaste året 103 758 och antalet sidvisningar 193 211.
  • NYHETSBREV – Skickas ut med mejl en gång i veckan ut till (cirka 6 000 mottagare i december 2022).

Önskar ni någon speciell placering av annons i print så är det klokt att boka ganska snart. Vissa platser bokas upp hela år åt gången. Alla våra kartor bokas upp snabbt. Biovärmekartan i nummer 1, Pelletskartan i nummer 2, Biokraftkartan i nummer 5.

Toppbannern på bioenergitidningen.se är en sådan liksom sid 6 mot Svebios ledare (bokad hela 2023), sid 11, baksidan (bokad nummer 2 och 5) och insidor omslag.

Tveka inte att kontakta Sofie så tar hon fram en bra plan just för ditt företag! Slå en signal eller skicka ett mejl, 070-881 97 01, sofie@bioenergitidningen.se

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy