Alla ämnen
Bioenergitidningen

Planera din marknadsföring i Bioenergis kanaler 2024

Planera din marknadsföring i Bioenergis kanaler 2024

Bioenergi är Nordens ledande media inom bioenergiområdet. I våra kanaler kan du snabbt hitta de senaste nyheterna men också söka i vårt digitala arkiv för att genast få koll på den historiska utvecklingen inom bioenergiområdet.

Bioenergi är Nordens ledande media inom bioenergiområdet. Med ett premiumkonto kan du:

  • Ha full koll på de senaste nyheterna inklusive låsta artiklar som publiceras först på bioenergitidningen.se
  • Läsa e-tidningen på datorn eller i appen.
  • Söka i vårt digitala arkiv för att snabbt få koll på vad vi har skrivit om ett viss område, ett visst företag eller en viss person.

Lanserat ny e-tidningslösning

Under hösten 2023 har vi lanserat en ny modernare e-tidningslösning som är mer användarvänlig. I läsläget kan du till exempel ändra typsnitt, storlek på texten och lyssna på artiklar. E- tidningen går också att läsa enkelt i vår nya app på din mobil eller läsplatta.

Med premiumkonto kan du även ladda ner vår populära kartor – Biovärmekartan, Pelletskartan och Biokraftkartan. Vi lanserar också tre nya kartor under 2024!

Redan i nr 6-2023 gör vi en smyglansering av Biogaskartan, den kommer tillbaka i nr 6-2024. I nr 3-2024 kommer nya kartan med namnet Beredskap och Energilager 2024 och i nr 4-2024 kommer kartan Bioenergikunskap 2024, det blir mer som en poster som förklarar bioenergi på ett populärt sätt.

För dig som marknadsför produkter eller tjänster inom bioenergiområdet är Bioenergi det bästa mediet för att nå inköpare, politiker, tjänstemän och andra viktiga beslutsfattare i företag, kommuner, regioner och andra organisationer

Våra alternativ för er lyckade marknadsföring:

TRYCK – Tidningen publiceras i en tryckt upplaga av 5 000 exemplar sex gånger per år till prenumeranter, medlemmar i Svebio samt relevanta målgrupper beroende på tema och fokusområden. Till exempel energiintensiv industri, fjärr- och kraftvärmeverk, skogs- och träindustri, pelletsproducenter och användare, skogsentreprenörer, politiker, transportföretag samt åkerier.

E-TIDNING MED ARKIV SEDAN 2013 – Antalet besök senaste 12 månaderna var 7 546, antal sidvisningar 23 180, genomsnittlig besökstid var 10:44 minuter.
WEBBPLATSEN – Antalet användare var det senaste året 103 758 och antalet sidvisningar 193 211.

NYHETSBREV – Skickas ut med mejl en gång i veckan ut till (cirka 5 700 mottagare i oktober 2023).

Önskar ni någon speciell placering av annons i print så är det klokt att boka ganska snart. Vissa platser bokas upp hela år åt gången. Alla våra kartor bokas upp snabbt. Biovärmekartan i nummer 1, Pelletskartan i nummer 2, Biokraftkartan i nummer 5.

Toppbannern på bioenergitidningen.se är en sådan liksom sid 6 mot Svebios ledare (bokad hela 2023), sid 11, baksidan (bokad nummer 2 och 5) och insidor omslag.

Läs hela medieplanen för 2024 här.

Tveka inte att kontakta Sofie så tar hon fram en bra plan just för ditt företag! Slå en signal eller skicka ett mejl, 070-881 97 01, sofie@bioenergitidningen.se

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy