Alla ämnen
Skogsmaskin plus video

Vimek 870.1 NG vinner Forest Machine of the year 2022

Vimek 870.1 NG vinner Forest Machine of the year 2022

Vimek vinner priset för ”Forest Machine of the year 2022” med sin Vimek 870.1 Next Generation skotare. Priset delas ut årligen av Le Bois International.

– Vi är väldigt glada över att ha vunnit titeln och detta är ännu ett bevis att vi gör
saker rätt. Innovationerna i vår nya skotare har mottagits väl, överallt där vi har visat upp skogsmaskinen än så länge. Det verkar som att vi har lyckats hitta en saknad del i segmentet när det kommer till skonsam och kvalitétsgallring. Det har varit en hel del jobb för oss på Vimek och jag är verkligen stolt över vad vi som ett team har lyckats åstadkomma, säger Johannes Nilsson, VD på Vimek.
Den officiella prisceremonin skedde i samband med mässan Demo Forest
2022 i Belgien den 2-3 augusti.

Om företaget

Vimek tillverkar kompakta, professionella och lätta skogsmaskiner för det skonsamma skogsbruket. Huvudkontoret och produktionsanläggningen finns i
Vindeln, 50 km väster om Umeå. Vimek har återförsäljare runt om i Sverige samt i ett flertal andra länder runt om i världen. Vimek AB ägs av Cranab Group som är en del av italienska Fassi Group

At Elmia Wood 2022 we met up with Joe Litter of Oakleaf, who told us about the Vimek 870.1 forwarder – the Next Generation. And we got in the cab to see it in action.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy