Alla ämnen
Skogsindustri

Södra hissar regnbågsflaggan för sjunde året i rad!

Södra hissar regnbågsflaggan för sjunde året i rad!

För sjunde året i rad visar vi på Södra att vi står upp för mänskliga rättigheter genom att engagera oss i Pride. Vi vill fira kärleken och mångfalden, men även markera att vi har nolltolerans mot all form av kränkande särbehandling. Vi står upp för rätten att älska och vara den man vill. Hoppas du är med och firar!

– I Södra är vi alla människor. Vi är alla lika viktiga och värdefulla, precis som vi är. Varje sekund ska vara trygg, säker och präglas av omtanke, där vi inkluderar och tar vara på potentialen hos varandra. Vi vill ha en miljö där vi kan vara oss själva och där alla är med och skapar framtiden. Genom Pride tar vi tillfället att fira människan och mångfalden och visar att detta är en prioriterad fråga för oss. Som arbetsgivare är det viktigt att alla ska känna sig välkomna till oss och trivas, säger Kamilla Svensson på HR.

Inom Södra arbetar vi med dessa frågor på flera sätt: Genom tydliga värderingar och kompetenser som hjälper oss att agera i vardagen, en tydlig visselblåsarfunktion, kontinuerlig utveckling av både medarbetare, chefer och verksamhet samt ett ökat lärande i vardagen. Det är tillsammans vi skapar en miljö där vi alla kan vara oss själva och bidra utifrån bästa förmåga.

I år ser de olika Pride-evenemangen i Södraområdena ut så här:

– Växjö: 9-15 maj (paraden är 14 maj)

– Varberg: 2 juli

– Sölvesborg: 5 juli

– Oskarshamn: 23 september

 

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy