Alla ämnen
Karriär

Han går från Afry till Cowi

Han går från Afry till Cowi
Mats Wang-Hansen. Foto: Cowi

Närmast kommer Cowis nya marknadschef från Afry, där han arbetat som strategi- och affärsutvecklingschef.

Mats Wang-Hansen blir ny marknadschef inom industridivisionen på teknikkonsultbolaget Cowi och börjar sin nya tjänst 28 augusti.

Han har tidigare erfarenhet av affärsutveckling inom energibranschen och har arbetat med allt från energisystemutredningar till strategisk rådgivning för myndigheter, energibolag, industrier och investerare.

Han har också arbetat som elsystemsexpert och investeringsrådgivare samt varit chef på Pöyrys Göteborgskontor.

– Utvecklingen mot att skapa ett fossilfritt samhälle med satsningar på stora industriella projekt har accelererat kraftigt. Det är många stora svenska projekt som snabbt ska genomföras. Därför tilltalas jag av Cowi som är bland de främsta aktörerna i branschen som kan se till att detta händer på ett smart och effektivt sätt, säger Mats Wang-Hansen i ett pressmeddelande.

Engagemang för energiomställning

Teknikkonsultbolaget Cowi arbetar med projekt kopplat till grön omställning och accepterar inte uppdrag där fossila bränslen ingår.

– Mats erfarenheter och kunskaper tillför mycket till Cowi och hans stora intresse och engagemang för energiomställning kommer att vara en stor resurs för våra kunder, säger Karin Genemo, divisionschef industri på Cowi.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy