Alla ämnen
Biodrivmedel & Transport

Roland Baan börjar som ny vd för Haldor Topsoe

Den första juni var den första arbetsdagen för företagets nya vd. Roeland Baan kommer närmast från posten som vd för Outokumpu, ett globalt stålföretag som är noterat på den finska börsen.

– Det här är en speciell dag för mig. Topsoe är ett speciellt företag som har gjort betytt mycket för raffinaderi och kemisk industri i årtionden. Jag tvivlar inte på att Topsoe har potential att ytterligare stärka sin marknadsposition och på vägen in i en mer hållbar och energieffektiv framtid. Jag har sett fram emot att börja denna resa tillsammans med styrelse och ledning samt Topsoes kunder och engagerade anställda, säger Roeland Baan.

Roland Baan är ny vd för Haldor Topsoe. Roland Baan är ny vd för Haldo Topsoe.

Den 7 februari 2020 blev det känt att Roeland Baan skulle bli ny vd. Då kommenterade Jeppe Christiansen, styrelseordförande för Haldor Topsoe:
– Roeland Baan har en stor global erfarenhet och tidigare visat förmåga att driva tillväxt, utveckla företag och bygga sammanhängande organisationer. Jag är övertygad om att han kommer att bidra till en fortsatt stark utveckling för Haldor Topsoe. Med Roelands ledning kommer vi att fortsätta fokusera på att vara världsledande på de marknader där vi verkar.

Bioenergis mest lästa

Få de senaste nyheterna inom bioenergiområdet.

Prenumerera gratis på Bioenergis nyhetsbrev.
Skickar begäran
Jag godkänner att Bioenergi lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om vår integritetspolicy